Gyászhir
Úmrtie diplomovanej učiteľky Benjaminné Jakab, rod. Elena (Ilona) Berkes vo veku 36. rokov dňa 11.01.1902 v Humennom. Menovaná bola manželkou profesora rezbárskej školy v Humennom Benjamina Jakaba. Pohreb sa konal 13.01.1902 v obrade ev. reformovanej viery.