Anyakönyvi statistika
Demografické údaje z občianskej matriky obce Vyšná Radvaň a Humenné vidiek. Podľa týchto sú rozdielne údaje. V obci sa narodilo sa 119 (99), bolo 15 (34) sobášov a 55 (77) úmrtí. Dôvod skreslenia údajov vidia vo vysťahovalectve.