A nagy győzelem : Bibliai tárgyu elbeszélés - Réz, Ladislav
[Ladislav (Lászlo) Réz, šéfredaktor týždenníka Homonna és Vidéke, ev. reformovaný kňaz - viď. Szinnyei, J.: Magyar írok élete és munkái, s. 917-920]