Hivatalos hirdetmény
Nariadenie slúžnovského úradu okresu Humenné a mestského predstavenstva ohľadom nového hraničného označenia medzí veľkostatkov a hraničných pozemkov, ktoré má byť vykonané do 1.05.1902. Popis, ako má vyzerať označenie. Zverejnené v Humennom 22.01.1902 richtárom Imrichom Müllerom a notárom Jozefom (Jószef) Goócsom.