Kinevezés
Vymenovanie rímskokatolíckeho dekana-plebana Andreja (Endre) Lehoczky pôsobiaceho v Snine do hodnosti čestného kanonika košickej diecézy (A kassai egyházmegye tiszteletbeli kanonokjáva) v januári 1902.