Dohány eladási statisztika a homonnai forgalómból
Štatistické údaje odpredaja tabaku v Humennom v r.1901. Celkove bolo 198 drobnopredajcov Humenného a okolia, ktorí predali tabakový tovar v celkovej sume 143.388 korún. Prehľad druhov tovarov. Vyčíslené zisky pre malopredajcov.