Ujabb kitüntetés
Konzerváreň z Rimavskej Soboty vystavovala svoje výrobky na výstave poriadanej Dobročinným ženským spolkom vo Viedni v apríli 1905. Získala diplom a veľkú zlatú medailu. Je to už štvrté vyznamenanie za krátku existenciu podniku.