Házasság
Oznam o sobáši mladého revúckeho mešťanostu Dr. Dezidera (Dezső) Mihalika (ploszkói) dňa 3.05.1905 s Emmou Heincz, dcérou Fridricha (Frigyes) Heincza, vedúceho hutníckeho kombinátu Rima-muránskej spoločnosti na dôchodku. Občiansky sobáš viedol podžupan Ladislav (László) Bornemisza.