Hirdetmény - Sziklay, Gejza
Rožňavský mešťanosta Gejza (Géza) Sziklay vydal 1.05.1905 oznámenie, podľa ktorého všetci občania, ktorí spĺňajú ním uvedené požiadavky, môžu byť zapísaní do základného zoznamu porotcov. 25.05.1905 je termín zápisu pred príslušnom komisiou.