Hirdetmény - Sziklay, Gejza
Mešťanosta Rožňavy Gejza (Géza) Sziklay vydal 29.04.1905 oznámenie, podľa ktorého v termíne od 5.05.1905 do 25.05.1905 je k nahladnutiu dočasný zoznam voličov parlamentných poslancov a je možné ho doplniť. Pripomienky je možné odovzdať od 5.-15.05.1905 priamo mešťanostovi s adresou pre Ústrednú volebnú komisiu.