Árverési hird. kivonat - Aranyossy, ?
Výpis z dražobného oznáemnie podsudcu Aranyossyho, ktorý oznamuje dražbu nehnuteľného majetku (orná pôda, lesný majetok v katastri obce Lipovník) patriaceho Andrejovi (András) Béresovi ml. Obžalovaný je dlžný 30 korún žalobcovi Jozefovi (József) Béresovi. Článok obsahuje čísla jednotlivých parciel a majetkové vzťahy rodiny obžalovaného v Lipovníku.