Személyi hir
Stručná správa o oficiálnej cirkevnej návšteve v Rožňave dňa 9.05.1905. Július (Gyula) Terray, senior gemerský, bol hostiteľom biskupa evanjelickej a.v. cirkvi Potisského dištriktu Pavla (Pála) Zelenku a cirkevného dozorcu Arpáda Szentiványiho. O obsahu ich rokovania nie je nič uvedené.