Látogatás
Správa o príchode spišského rímskokatolíckeho biskupa Alexandra (Sándor) Párvyho a pápežského komorníka Martina (Mártona) Kebericha na oficiálnu návštevu do Rožňavy dňa 9. 05. 1905. Ich hostiteľ Dr. Štefan Podraczky, cirkevný hodnostár a zástupca rožňavskej kapituly, ich sprevádzal po rožňavských školách