Málcai gyógyfürdő- - Klink, Rudolf
Inzerát nájomcu liečivých kúpeľov v Malčiciach Rudolfa (Rezső) Klinka. Kúpeľnú sezónu započal v máji a bude trvať do septembra 1914. Železničná stanica je v Bánovciach [nad Ondavou]