Meghivó - Sikorszky, Andrej
Pozvánka širokej verejnosti Sečoviec do farského kostola rímskokatolíckej cirkvi na slávnostnú bohoslužbu 7.08.1914 za víťazstvo. Pozýva pápežský tajný radca, dekan-farár Andrej (Endre) Sikorszky.