Uj politikai lap megyénkben
Správa o splynutí dvoch politických novín zemplínskej župy Zemplén a Zempléni Ujság vo februári 1902. Meno ponesú Zemplén, ale redakcia Zempléni Ujság preberá následnictvo. [Obe vychádzali v Sátoraljaujhely]