Zemplénvármegye Hivatalos Közlönye
Správa o pripravovanom týždenníku Zemplénvármegyei Hivatalos Közlönye. Bude to výlučne úradný vestník župy, ktorého zodpovedným redaktorom bude (Géza Gy.) Dongó. Obce ho budú dostávať zadarmo.