Meghivó - Östereicher, Hugo
Pozvánka Humenskej obvodnej zravotníckej poisťovne na valné zhromaždenie, ktoré bude 9.03.1902. V programe bude vyhodnotenie činnosti poisťovne, voľby predstavenstva a rôzne