Arverési hirdetmény - Tichy, [Michal]
Na 2.06.1905 bol stanovený termín dražobného odpredaja nehnuteľností v Čiernej Lehote patriacich obžalovanému Martinovi (Márton) Trajbovi (a jeho príbuzným). Žalobu na Kráľovský okresný súd v Rožňave podal obchodník František (Ferenc) Hauer z Rochoviec.