Az aggteleki barlang uj ága
Kvapľová jaskyňa Domica-Aggtelek oslávi 20. výročie odvtedy, čo ju prevzala do svojej správy východná sekcia Karpatského turistického spolku. Na mesiac júl 1905 sa pripravuje slávnostné zasadanie spolku v Aggteleku. Pri tejto príležitosti bude slávnsotne otvorená novoobjavená chodba jaskyne. Podpredseda spolku Karol (Károly) Siegmeth pozval predstaviteľov verejnej správy Gemersko-malohontskej župy na oslavy. Gemerská sekcia KTS začala finančnú zbierku na zakúpenie 6-miestneho automobilu, ktorý bude zabezpečovať spojenie medzi jaskyňami Domica - Dobšinská ľadová.