Árverési hird. kivonat - Tichy, [Michal]
Okresný sudca Michal (Mihály) Tichy a podpredseda Aranyossy, okresný podsudca, oznámili konanie verejnej dražby v Brdárke 31.05.1905. Predmetom dražby bude hnuteľný a nehnuteľný majetok vdovy Zuzany (Zsuzsánna) Revuczki, rod. Sterbka a Márie Mihalkó, rod. Revuczky z Brdárky (RV). Trestné oznámenie podal Ján (János) Revuczky s manželkou Máriou, rod. Varchol z Markušky (RV).