Árverési hirdetmény - Aranyossy, ?
Kráľovský okresný súd v Rožňave uvalil dražbu na záhradu patriacu vdove po Ondrejovi (Endre) Flütschovi - Amálii Flütsch, rod. Fischer nachádzajúcu sa v Rožňave. Prebehne 7.06.1905. Výťažok z dražby (ohodnotenie na 90 000 korún) bude odovzdaný Sporiteľni a záložni, účast. spoločnosti v Rožňave.