Egyleti élet
Správa o tom, že Humenský grajciarový spolok židovských dievčat na svojom zasadaní 2.03.1902 volil predstavenstvo spolku. Predsedníčka Ružena (Rózsi) Friedmann, pokladníčka Gizela (Gizella) Speiser, tajomníčkaOlga Friedmann a kontrolórka (Elza) Jakobovits.