Lesz e petroleum a Laborcz völgyben ? - Olsewsky, Sztaniszlo
Prevzatá štúdia geológa a vedca (Sztaniszló) Olszewsky z časopisu Zeitschrift für praktische Geologie pojenávajúca o rope a ropných náleziskách v Zemplínskej župe.