Nőegylet alakulás Varanón
Správa o sformovaní sa ženského dobročinného spolku vo Vranove 10.03.1902. Spolok má vypracované stanovy. Predsedníčka je (Pálné?) Strompf. Predstavenstvo ďalej tvoria: (Gyuláné ?) Verner, (Viktorné ?) Udvardi.