A homonnai...
Informácia o presbytérskej schôdzi ev. reformovanej cirkvi v Humennom dňa 20.03.1902, na ktorej Štefan (István) Mándy o.i. oznámil, že Dionýz (Dénes) Andrássy na žiadosť cirkevnej rady zaslal 4000 korún ako príspevok na výstavbu konfesionálnej školy. Valné zhromaždenie ref. cirkvi Zemplínského seniorátu bude 25.03.1902 v Sátoraljaujhely, kde bude s najväčšou pravdepodobnosťou ev.ref. cirkev v Humennom posilnená.