Pali primás utódja
Správa o tom, že Anton (Tóni) Dandás hudobník sa vrátil z pracovného pobytu v Paríži natrvalo domov do Humenného. Nastupuje po bratovi Pavlovi (Pál) Dandásovi do funkcie primáša hudobného orchestra Humenného v marci roku 1902.