Városi közgyülés
16.12.1914 zasadalo mestské zastupiteľstvo v Rožňave. O.i. bodov bolo prerokované ročné vyúčtovanie za rok 1913 a predložený návrh virilistov na rok 1915. Zverolekár Martin (Márton) Blum bude zastupovať mestského zverolekára Arpáda Strausza, ktorý narukoval.