A katonák javára
Správa o tom, že predsedníčka spolku Červeného kríža v Rožňave Etelka Varga, rod. Scheffer organizuje dobročinnú zbierku obnoseného šatstva, potravín a finančnú zbierku pre narukovaných vojakov v decembri 1914.