A kassai középiskolák megnyitása
Riaditelia dvoch košických škôl Katolíckeho premonštrátskeho gymnázia - Adrián (Adorján) Szabó a František (Ferenc) Várhelyi, riaditeľ Štátnej vyššej reálky informujú o zahájení vvyučovania po vianočných sviatkoch dňa 28.12.1914.