Búcsu estélyt...
Správa o rozlúčkovej slávnosti, ktorú usporiadalo presbytérium evanjelickej reformovanej cirkvi v Humennom pri príležitosti odchodu evanjelického reformovaného farára, zodpovedného redaktora týždenníka Homonna és Vidéke Ladislava (László) Réza do Rožňavy v apríli 1902.