Ujabb adatok a hadikölcsön jegyzéshez
Peniaze zo školskej základiny 8 000 korún, zo zbierky pedagógov 1 000 korún a žiakov Meštianskej školy v obci Gemer v hodnote 200 korún boli použité na nákup cenných papierov. Takto získané úroky budú použité na podporu osirelých detí.