Árverési hirdetmény - Czékus, Štefan
Oznámenie o konaní dražby dňa 23.12.1914 v obci Plešivec. Predmetom dražby bude výber poplatkov v plešiveckom obvode na obdobie 1.01.1915-1.01.1918. Oznámenie podpísali hlavný notár Štefan (István) Czékus a richtár Andrej (András) Ambruzs. Výkričná cena je 1576 korún.