Árverési hirdetmény - Czékus, Štefan
Hlavný notár Štefan (István) Czékus a richtár Andrej (András) Ambruzs oznámili konanie dražby na deň 11.01.1914. Predmetom dražby bude poľovné právo v revíri Plešivca na obdobie 31.07.1915-31.08.1925.