Halálozás
Správa o úmrtí Terézie Lehoczky, rod. Débusz v Rimavskej Sobote dňa 17.12.1914. Pochovaná bola 19.12.1914. v Rimavskej Sobote. Bola manželkou Jána (Jánosa) Lehoczkého. Bola v príbuzenskom vzťahu s rožňavskými rodinami Kengyel, Gömöri a Koreny, Varga z Rimavskej Soboty