Sikerült mulatság
Zábavy, ktorú usporiadal Živnostenskýn spolok obuvníkov v Rožňave 9.02.1902 sa zúčastnilo 400 návštevníkov z radov remeselníkov a živnostníkov v meste. 112 párov tancovalo prvú štvorylku. Podujatie bolo hodnotené ako jedno z najlepších za posledné roky v meste.