Halálozás
Správa o úmrtí úradníka - správcu lesného hospodárstva rodiny Andrássy v okolí Betliara - Jozefa (József) Tuchmayera v Lučke dňa 26.01.1915. V rokoch 1872-1897 pôsobil ako lesný úradník. Po narušení zdravia v r. 1911 sa odsťahoval do Lučky, kde na mieste vysokej pece založil ovocnú záhradu. Zúčastňoval sa spoločenského života Rožňavy. Dcéra Margita, vyd. Sinko Lajosné, syn Dezider (Dezső) - praktikant na konzuláte v Amerike.