Meghivó - Spéczián, Gustáv
Pozvánka Gustáva (Gusztáv) Spécziána na valné zhromaždenie účastinárov Slanskodolinskej banky, účast. spoločnosti v Rožňave na valné zhromaždenie. Jeho hlavnou náplňou bude ročné vyúčtovanie a voľba členov správnej rady a kontrolnej komisie.