Esküvő
Oznámenie o sobáši advokáta Jozefa (József) Póscha z Rožňavy dňa 1.02.1902 vo Zvolene s Alžbetou (Erzsébet) Stech. Jej otec Ľudovít (Lajos) Stech bol lekárnikom vo Zvolene(?) Po sobáši sa mladomanželia presťahujú do Rožňavy, kde Jozef Pósch kandiduje na miesto vo verejnej správe.