Egyházi kinevezés
Februárové číslo budapeštianskych novín Budapesti Közlöny uverejnilo správu o udelení kráľovského vyznamenania rožňavskému kanonikovi Pavlovi (Pálovi) Venerovi. Bol mu udelený čestný titul opáta opátstva sv. Benedikta v Tereske (pravdepodobne v MR).