Árverési hirdetményi kivonat - Rákosy, ?
Oznámenie okresného podsudcu Rákosyho o vyhlásení dražby nehnuteľností Kataríny Karaffovej, rod. Gajdos a jej spoločníkov dňa 4.02.1902. Článok obsahuje popis nehnuteľností podľa pozemkovej knihy. Navrhovateľom je Štefan Gajdos Klamko.