Helyiségváltosztatás - Kelemen, Anton
Obchodník s klenotami Anton (Antal) Kelemen oznamuje verejnosti, že svoj obchod presťahoval na Námestie Rákócziho č. 25 v Rožňave. Klenotníctvo fungovalo 40 rokov a v októbri 1914 ho majiteľ premiestnil do budovy vedľa mestskej radnice