Szinház - -i.
Podrobné hodnotenie hereckých výkonov vo fraške "A képviselő úr" (Pán poslanec), v dráme Bánk-bank, Ocskay brigadér (Brigadír Ocskay), v operete Katarína a ďalších predstaveniach, ktoré predviedla divadelná spoločnosť vo februári 1902 rožňavskému obecenstvu.