Szinészet
Kladné hodnotenie hereckých vystúpení Margity (Margit) Berczik a Margity (Margit) Berzsenyi v komédii Orly (A sasok) autorov Samuela Gúthyho a Viktora Rákosiho vo februári 1902 na pohostinnom vystúpení v Rožňave.