Kinevezés
Správa o vymenovaní Štefana (István) Mészárosa, zástupcu prokurátora pri Kráľovskom krajskom súde v Rimavskej Sobote za prokurátora vo februári 1902. V tom istom čase bol menovaný notár František (Ferenc) Velesz za podsudcu pri tom istom súde.