Hősök csarnoka
Barón Baltazár (Boldizsár) Láng, štábny podplukovník, bol v decembri 1917 ocenený vyznamenaním - rytierskym krížom rádu Leopolda (hadidiszitményes Lipót rend lovagkeresztje). Baltazár Lág je zaťom Hámos Lászlóné, vdovy po hlavnom županovi Gemersko-malohontskej župy.