Néhány szó a villanykérdéshez
Slanskodolinská elektrárenská spoločnosť prezentuje verejnosti cenník svojich služieb. Je badateľné zvýšenie poplatkov za elektrickú energiu, čo vyvolalo nevôľu obyvateľov mesta. Autor článku ironicky poznamenáva, že bolo by potrebné lepšie zabezpečiť aj mestské osvetlenie.