Uj díszpolgárok
Pri príležitosti 50-výročia vo funkcii bol Gejzovi (Géza) Fejérvárymu a Júliusovi (Gyula) Wlassicsovi za zásluhy o výstavbu Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote udelené čestné občianstvo mesta.