A "Sajó Vidék" programmja - Gutlohn, Martin
Od 9.01.1902 nastúpil na miesto šéfredaktora politického týždenníka Sajó-Vidék Martin (Márton) Gutlohn. Noviny sa otvorene hlásia k politike strany nezávislosti (strany 48-roku), ktorej predstaviteľom bol Ľudovít (Lajos) Kossuth.