Nyilvános nyugtázás
Spolok živnostníkov v Plešivci usporiadal 9.02.1902 spoločenskú zábavu. Výťažok z nej bude venovaný na výstavbu spolkového domu a na dobročinné ciele. Článok obsahuje prehľad darcov.